Janet Jackson
Showbiz

Janet Jackson, dezvăluiri cutremurătoare despre traumele din trecut: ”Michael îmi zicea scroafă”

Janet Jackson, interpreta și sora celebrului Michael Jackson, a făcut vorbit deschis, pentru prima dată, despre traumele din trecut. Femeia s-a confruntat cu probleme grave și a fost batjocorită de fratele său.

Regele muzicii pop îi spunea că e grasă și o jignea. Artistul îi zicea că e o ”scroafă”. Vedeta a recunoscut că mânca excesiv din cauza stresului.

Janet a dezvăluit în cadrul unui documentar cum s-a luptat cu obezitatea de la vârsta de 10 ani.

”Râdea și râdeam și eu, dar în adâncul sufletului mă durea. Când cineva îți zice că ești supraponderală, te afectează”, spune interpreta.

În 2013, artista a devenit imagine a UNICEF şi promova o campanie pentru combaterea foametei din Africa. Janet Jackson a înregistrat mai multe materiale video pentru UNICEF, în care şi-a îndemnat fanii să facă donaţii pentru a combate malnutriţia copiilor din Sahel.

„Cred într-o lume în care niciun copil nu va mai muri de malnutriţie şi din alte cauze care pot fi prevenite. Mă simt datoare să aduc hrană şi iubire acelor copii care nu au parte de ele. UNICEF este cel mai bun partener posibil pentru această schimbare”, spunea atunci Janet Jackson.