Jane Fonda a declarat în timpul unui interviu că a apelat la bisturiu de câteva ori pentru că „nu voia să arate ca o maşină rablagită”. Actriţa de 80 de ani face yoga, merge la sală şi este foarte atentă la ce mănâncă. „Arăt destul de bine pentru 80 de ani, nu?”, a glumit ea în interviu acordat luni publicaţiei „Daily Telegraph”.

Jane Fonda îşi dezvăluie secretul frumuseţii la vârsta de 80 de ani. Actriţa recunoaşte că a apelat de câteva ori la chirurgia plastică. „Bisturiul m-a întinerit cu cel puşin 10 ani”, a spus ea într-un interviu acordat Daily Telegraph”. „Decât să arăt ca o maşină rablagită, prefer să apelez la bisturiu, a declarat cea care făcea senzaţie în rolul Barbarellei, în 1968. „Atunci când capacele de la roţi încep să îţi cadă, faci ce trebuie să faci. Le schimbi. Asta fac şi eu”, a declarat Jane Fonda. Jane Fonda a fost măritată de trei ori: cu Roger Vadim (1965-1973), Tom Hayden (1973-1990) şi Ted Turner (1991-2001).

jane fonda, secretul frumusetii

Actriţa de 80 de ani are o siluetă încredibilă
Foto: Guliver / Gettyimages
 

Ea a născut trei copii, pe Vanessa Vadim, Troy Garity şi Mary Luana Williams. De aproape 10 ani a devenit instructor de yoga şi a scris mai multe cărţi prin care le învaţă pe femeile trecute de 70 de ani să îşi trăiască „tinereţea argintie”. Ea a recunoscut acum trei ani că are o viaţă sexuală extrem de activă pentru că şi-a păstrat mobilitatea şi elasticitatea corpului. Şi pentru că ţine la frumuseţea ei, Jane Fonda recunoaşte că atunci când este cazul apelează la bisturiu să se retuşeze pe ici, pe colo.