Actualitate, Featured

Jandarmeria se înarmeaza: Vezi ce fel de arme a cumpărat

Jandarmeria Română a lansat o licitație pentru cumpărarea a maximum 1.600 de pistoale cal. 9×19 mm SA/DA, în vederea dotării personalului din structurile de acțiuni speciale și antiteroriste. Valoarea totală estimată este de peste patru milioane de lei.

Jandarmeria a lansat o licitație pentru încheierea unui acord-cadru de furnizare produse militare, respectiv a maximum 1.600 de pistoale calibru 9×19 mm SA/DA”.

„La nivelul Jandarmeriei Române există o dotare diferită în ceea ce privește pistolul pentru efectivele de acțiuni speciale și antiteroriste. Armamentul aflat în dotare este, în mare parte, uzat moral și fizic, putând pune în pericol utilizatorul cât și terțele persoane. Prin încheierea acordului cadru de furnizare produse militare „Pistol cal. 9×19 mm SA/DA” se dorește îmbunătățirea suportului logistic al misiunilor și creșterea din punct de vedere al calității mijloacelor tehnice, a capacității de reacție și intervenție a structurilor de jandarmi. Tipul procedurii va fi licitație restrânsă (accelerată)”, se arată în anunțul Jandarmeriei, preluat de Mediafax.

Valoarea totală estimată este de 4.033.600 lei, iar data de deschidere a ofertelor este 14 iunie 2019.

 

blank