Actualitate, Featured

Jandarm dispărut de 3 luni, găsit înecat în Bega

Un jandarm căutat în Timiș din februarie, după ce a plecat din zona Complexului Sudenţesc din Timişoara cu un taxi şi nu a mai revenit, a fost găsit marți, înecat în Bega, relatează Mediafax.

Trupul acestuia a fost observat după ce a scăzut nivelul apei.

Tânărul de 23 de ani, din oraşul Ţicleni, judeţul Gorj, a absolvit anul trecut Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani, ca şef de promoţie.

„La momentul anunţării dispariţiei, colegul nostru se afla în liber, nu era în serviciu. Este absolvent din septembrie 2019, promoţia septembrie 2019, absolvent al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Drăgăşani. Este militar în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara. El a fost şef de promoţie, a absolvit ca şef de promoţie, pentru acest lucru i s-a înscris numele pe placheta de onoare a instituţiei, a fost recompensat cu diplomă de merit, este foarte bine apreciat în rândul colegilor. A fost repartizat din Şcoala Militară în Timişoara”, declara, în februarie, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” din Timişoara, Emilia Margareta Fînaţă.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă, spunea că tânărul jandarm de 23 de ani a dispărut din Timişoara în 17 februarie, în jurul orei 04.20. Nisipeanu Mădălin Ionuţ ar fi plecat din zona Complexului Sudenţesc din Timişoara cu un taxi şi nu a mai revenit.