Sport, Stiri

Jale mare! Steaua mai are doar doi atacanţi în dubla cu Legia Varşovia

Atacantul Ştefan Nikolic trebuie să se opereze din nou, luni, din cauza complicaţiilor apărute la genunchiul stâng

Atacantul Ştefan NikolicSteaua Bucureşti are probleme pe teren din cauza problemelor de sănătate ale lui Ştefan Nikolic, care va lipsi de la meciul din play-off-ul Champions League, cxe se va disputa la Bucureşti împotriva celor de la Legia Varşovia.

Atacantul trebuie să fie operat din nou luni, din cauza complicaţiilor apărute la genunchiul stâng. Stelistul a fost operat la acelaşi genunchi şi în luna martie.

Perioada de recuperare a lui Nikolic va fi de aproape două luni, deci el va rata cu siguranţă meciul din play-off-ul Champions League dintre Steaua şi Legia Varsovia.

Singurii atacanţi pe care îi are la dispoziţie antrenorul Laurenţiu Reghecampf sunt Federico Piovaccari, cel care a marcat în ultimul meci de campionat cu CFR Cluj şi Gabriel Iancu.

Primul meci se va disputa pe Arena Naţională şi va începe miercuri, de la ora 21.45. Potrivit Jandarmeriei, la Bucureşti vor veni aproximativ 2.000 de suporteri ai echipei poloneze. Potrivit oficialilor stelişti, în prima zi, s-au vândut deja 20.000 de bilete, estimându-se că stadionul va fi plin la ora meciului.

Cel mai ieftin bilet la meciul Steaua – Legia Varsovia este de 20 de lei, iar cel mai scump 200 de lei, exceptând zona lojelor.

Forţele de ordine avertizează că sunt instalate 90 de camere de supraveghere amplasate în principalele intersecţii rutiere din zonă, toate arterele de circulaţie pe care se vor deplasa spectatorii către Arena Naţională, pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a meciului de fotbal.

Atenţie, băuturile alcoolice vor fi interzise de la vânzare!

blank