Featured

Jaf la Moineşti! Unui bărbat care își ținea banii la saltea i s-au furat mii de euro

Furtul la Moinești! Unui bărbat care își ținea banii la saltea jaful a avut loc în urmă cu mai bine de două luni, dar abia joi oamenii legii au reuşit să dea de urma hoţilor, care au fost reţinuţi.

Jaf la Moineşti! Unui bărbat care își ținea banii la saltea i s-au furat

Poliţiştii din Moineşti cercetează doi tineri, de 21 şi 26 de ani, din localitate, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat au furat banii din casa unu barbat. Cazul este de anul trecut, mai exact pe 25 noiembrie, când oamenii legii au fost alertaţi de către un bărbat, de 50 de ani, din Moineşti, despre faptul că în timpul zilei, persoane necunoscute i-ar fi sustras din locuinţă suma de 10.000 de euro.

Jaf la Moineşti! Unui bărbat care își ținea banii la saltea i s-au furat

În cursul zilei de joi, poliţiştii i-au depistat şi identificat doi localnici, de 21 şi 26 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. “Din cercetări a rezultat că, aceştia ar fi pătruns în locuinţa bărbatului de 50 de ani, în timp ce era plecat şi, de sub salteaua unui pat ar fi sustras suma de 10.000 de euro Totodată, în cursul lunii ianuarie a.c., cei doi tineri ar fi pătruns în magazia unei societăţi comerciale de unde ar fi sustras scule şi subansamble electrice pentru reţelele de înaltă tensiune, cauzând un prejudiciu în valoare de 35.000 de lei”, potrivit IPJ Bacău. Poliţiştii au recuperat o parte din prejudiciu, în valoare de 17.000 de lei, iar cei doi au fost prezentaţi instanţei care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.