Actualitate, Stiri

Iurie Darie inmormantat cu onoruri militare

 

La înmormântarea marelui actor Iurie Darie, astazi, au fost trase 45 de focuri de armă. Pe tot parcursul ceremoniei fiul lui, Iurie Darie Ducu, nu s-a dezlipit de sicriul tatalui său, dar nici de Anca Pandrea. Pe langa sutele de flori depuse la mormantul actorului, Ducu a adus o coroana de flori impresionanta cu mesajul “TE IUBESC, TATA!”. De la inceputul si pana la sfarsitul ceremoniei, fiinţele cele mai apropiate de sufletul marelui actor au vărsat lacrimi necontenit.

Pe ultimul drum, peste 500 de oameni care l-au iubit pe actor si care au plans alaturi de familie, l-au petrecut până la locul unde îşi va dormi somnul de veci. Sergiu Nicolaescu, fost coleg de banca din liceu al lui Iurie, dar si fost partener de film, dar si Florin Piersic i-au adus un ultim omagiu. “Tot timpul am fost in spatele povestii celor doi. I-am ajutat cat am putut, mai ales ca povestea lor s-a auzit si in Occident, de unde s-au primit sume de bani pentru ajutorul lui Iurie”, a declarat maestrul Florin Piersic.

Actorul Iurie Darie a incantat copilaria multor oameni prin rolurile din peste 45 de filme, scene de teatru, dar si prin caricaturile pe care le realiza in direct, in diferite emisiuni TV.

Foto:expresspress.ro