Showbiz, Stiri

Iurie Darie aflat acum in impas. Marele actor este grav bolnav iar medicamentele il costa o avere

Socant ! Iurie Darie aflat acum in impas. Marele actor este grav bolnav iar medicamentele il costa o avere !

blankAnca Pandrea duce in spate zile grele pentru a avea grija de actorul Iurie Darie aflat acum in impas. Marele actor este grav bolnav iar medicamentele ii costa o avere pe cei doi. Anca aproape ca nu mai mananca ca sa ii cumpere medicamente lui Iurie.
„Pana la ora asta nu am mancat absolut nimic. Banii ii pastrez pentru mancarea si medicamentele lui Iurisca al meu. Tot ce e mai bun pentru el. Nu ma sacrific, il iubesc si trebuie sa il pun pe picioare. Nu simt. Tratamentul lui costa 6.000 de euro pe luna”, a spus sotia lui Iurie.

Anca Pandrea nu mai stie unde sa se duca sau ce sa mai faca ca sa il tina in viata pe Iurie Darie, este singura si parca lupta cu morile de vant in anumite situatii : „Iurisca face acum mai bine, fata de cum era cand era în spital la reaminare. Acolo, nimanui nu ii pasa de el. Cu toate acestea, vreau sa le multumesc medicilor”, a mai spus aceasta.

Pana si doctorii au inteles partea mai spirituala a acestei situatii si o indeamna pe Anca sa nu il mai schinuie pe Darie : „Un doctor mi-a spus ca el e foarte credincios dar sa nu-l mai chinui, sa il las asa. Nu mi se pare normal. Adica sa-l las sa dispara dintre noi. Eu ii fac rost de toate medicamentele posibile, in plus, am fost la biserica, la manastiri. Pentru sanatatea lui, trebuie sa merg la 7 biserici. Am fost si la Ilie Lacatus, la cavoul lui”, a mai spus aceasta pentru Maruta.

 

blank