Showbiz, Stiri

Iuliana Marciuc, ingandurata dupa vizita la ginecolog

Vedeta de 46 de ani a lamurit in sfarsit imaginile de sambata motivul pentru care iesea ingandurata dintr-o clinica de ginecologie. Este sau nu insarcinata Iuliana?

marciuc-iuliana-2La 46 de ani, insa, vedeta de televiziune se considera prea batrana pentru a da nastere din nou unui copil. Iuliana totusi s-a gandit ca este mai bine sa clarifice zvonurile aparute sambata, odata cu fotografiile facute de reporteri in timp ce iesea dintr-o clinica de ginecolgie.

“Nu sunt insarcinata. Am fost la clinica de ginecologie pentru un control anual, pe care orice femeie trebuie sa il faca. La varsta mea, insarcinata? Cred ca glumiti! Am 46 de ani. David, baietelul meu, trece in clasa a doua si e nerabdator sa isi revada invatatoarea si colegii, ma bate la cap ca de ce nu incepe mai repede scoala. Aprop de David si de mersul meu la ginecologie de zilele trecute, cand m-au surprins fotoreporterii vostri, sa va mai spun ceva: am fost la consultatie chiar la medicul care m-a ajutat sa-l aduc pe lume pe baietelul meu. Dar nu sunt gravida”, a clarificat vedeta TVR, Iuliana Marciuc.