Monden, Stirea Zilei

Iuliana Luciu ii tine partea Nicoletei pana la capat

Iuliana Luciu ii tine partea Nicoletei pana la capat

blank

Iuliana Luciu ii tine partea in continuare surorii ei si iese cu comentarii in apararea acesteia. Nicoleta Luciu trece prin momente grele avand in vedere ca l-a prins pe sotul ei, Zsolt Csergo in timp ce o insela cu antrenoarea de fitness, Kynga Sebestyen.

Dovezile sunt foarte vizibile in cazul sotului Nicoletei Luciu, care a inselat-o pe iahtul personal cu antrenoarea de fitness, Kynga Sebestyen. Toti cei implicati in intreaga poveste, inclusiv Nicoleta Luciu, neaga faptul ca Zsolt si-ar fi  inselat nevasta. Sora mai mica a Nicoletei iese si face declaratii privind situatia din familie : „Eu stau cu Nicoleta si am vorbit mai mult pe tema asta. Am vorbit si cu Zsolt, ne-am intalnit. Ei stiu foarte bine cum le merge relatia si Zsolt are afaceri greu de mutat în Bucuresti.”, este una dintre afirmatiile Iulianei Luciu. 

Iuliana ramane neinteresata de imaginile in care Zsolt apare in ipostaze intime cu Kinga, dupa care o bruscheaza si mentioneaza ca sunt irelevante : „Daca vine in weekend, probabil ca este suficient pentru ei. Nu cred ca a pus-o pe Nicoleta sa aleaga sa stea in Bucureati sau la Miercurea Ciuc”, mai spune Iuliana.

 

blank