Showbiz, Stiri

Iulia Vântur a rămas prietenă cu Salman Khan şi este înebunită după belly dance

Iulia Vântur revine pe sticlă, la «Dansez pentru tine»

5-1

Anul acesta a fost unul plin pentru Iulia Vântur. După câteva luni  petrecute în India, unde spune că s-a regăsit pe sine, s-a întors în ţară cu forţe proaspete. A renunţat la pupitrul ştirilor, dar nu şi la “Dansez pentru tine”, iar în paralel repetă de zor pentru stagiunea de toamnă a Teatrului Metropolis, unde joacă de doi ani. 

Spune că a stat două luni în India pentru că şi-a dorit o vacanţă mai lungă “precum cele din copilărie, în care să am timp să explorez, atât în interior, cât şi în exterior!”. Şi se va întoarce când va simţi nevoia. În ce-l priveşte pe Salman Khan, cei doi au păstrat o relaţie “de prietenie”.

Acum se pregăteşte intens de debutul emisiunii “Dansez pentru tine”, care va începe pe 18 octombrie. “Înainte de fiecare sezon mă încearcă anumite emoţii. E la fel ca reîntâlnirea cu un prieten drag. De-abia aştept să simt energia din platou, să interacţionez cu noii concurenţi. Sezonul acesta vine cu reguli noi. Competiţia devine şi mai dură. Juriul poate decide schimbarea coregrafului”, a spus Iulia Vântur într-un interviu acordat presei mondene.

Ar trece şi pe partea cealaltă a baricadei, respectiv să concureze în acest show. “Dacă m-aş afla în această ipostază, aş face tot ce-mi stă în putinţă pentru a împlini un vis. Iubesc dansul, muzica. Îmi place să mă exprim liber în dans, nu să urmez o coregrafie, dar am prins majoritatea paşilor de bază prezentaţi în emisiune. Stilurile mele preferate sunt salsa, tango, rumba, belly dance”

“Apreciez la un bărbat autenticitatea, asumarea, umorul, creativitatea”, defineşte Iulia bărbatul ideal. Dar deocamdată atenţia ei este concentrată pe alte proiecte. Adică, rolul de pe scena Teatrului Metropolis, alături de George Ivaşcu, Vlad Ivanov şi alţi actori foarte buni, în piesa “Lautrec la bordel” regizată de Horaţiu Mălăele.

Realizarea ei pe acest an?! “Sunt împăcată cu ce am trăit. Tot ce ni se întâmplă, bun sau rău, ne învaţă. Acum nu-mi doresc decât să trăiesc frumos, să primesc tot ce va urma cu zâmbetul pe buze”.