Showbiz

Iulia Vantur, primele declaratii despre nunta cu Salman Khan

Relatia dintre frumoasa romanca Iulia Vantur si actorul indian Salman Khan a devenit un soi de telenovela interminabila, cu multe episoade, final indepartat si neasteptat.

Ba se spune ca sunt impreuna, ba ca s-au despartit. Cert este ca relatia dintre Iulia Vantur si Salman Khan tine cu sufletul la gura atat fanii vedetelei de televiziune din Romania, cat si pe cei ai actorului din India. Iulia a tinut sa comenteze ultimele zvonuri legate de casatoria ei cu Salman.

Iulia-Vantur--primele-declaratii-despre-nunta-cu-Salman-KhanPresa din India a anuntat zilele trecute faptul ca frumoasa prezentatoare de televiziune si starul bollywoodian se pregatesc de nunta. Totul a pornit de la declaratiile actorului care a spus intr-un interviu ca femeia pe care o va lua de sotie are alta nationalitate si alta religie decat a lui. Cum toate indiciile duceau catre romanca Iulia Vantur, jurnalistii au dat ca si sigura casatoria celor doi in viitorul apropiat.


Se pare insa ca lucrurile nu stau chiar asa sau ca cei doi nu vor sa faca prea multe valuri cu acest subiect. Recent, presa din India a scris din nou ca povestea de dragoste dintre starul bollywoodian Salman Khan si prezentatoarea de televiziune Iulia Vantur se indreapta, cu pasi repezi, spre nunta.


Contactata de cancan.ro, Iulia Vantur a avut o reactie vehementa. „Iar incepem cu acest subiect? Nu stiu ce a spus presa din India, nu ma intereseaza ce se scrie. Nu vreau sa comentez. Tot ce tine de acest subiect… nu vreau sa comentez!”, a declarat Iulia. Despre Iulia Vantur si Salman Khan s-a spus ca ar avea o relatie inca de acum doi ani, din anul 2013. Cei doi au aparut impreuna la diverse evenimente, inclusiv la nunta surorii lui Salman Khan, Arpita, acolo unde romanca a fost prezentata de starul bollywoodian drept iubita lui.

blank