Showbiz, Stiri

Iulia Vantur, pictorial de senzatie: isi arata pasiunea pentru IT intr-un mod inedit – in stilul Top Gun

Iulia Vantur a ales in mod inedit de a le arata celor de la revista go4it ca este la curent cu noutatile din IT, pozand pe un avion in stilul celebrului film, Top Gun.

pict11“Dupa ce vei admira galeria foto, nu-ti ramane decat sa te faci pilot, doar asa vei reusi sa o furi pe Iulia Vantur, macar pentru o clipa”, acesta fiind cuvintele care insoteau pictorialul.

pict01Iulia a fost eroina unei sedinte foto tinute pe un avion, frumoasa blonda pozand provocator in carlinga, langa elice si chiar pe aripile aparatului de zbor.

pict25Pictorialul nu a fost realizat de curand, insa, Iulia fiind solicitata de revista go4it in urma cu cativa ani pentru sedinta foto realizata pe un avion cu elice, de doua locuri, tinand in mana diverse gadgeturi despre care scrie revista, precum telefoane mobile, camere foto sau sisteme hands-free.

pict45Blonda a facut senzatie atat intr-o rochie alba cu buline albastre, cand s-a suit pe carlinga avionului, dar si cand s-a schimbat intr-o geaca de piele asemanatoare celei purtate de Tom Cruise in filmul Top Gun. (D.A)