Showbiz, Stiri

Iulia Vântur a mai cucerit o celebritate, înainte de Salman Khan

Femeile suspină după el, dar superstarul a fost amorezat de colega lui Ştefan Bănică

media_138262530472811200

Daca Gerard Butler a fost amorezat lulea de Madalina Ghenea si multi sustin ca inca ar mai fi, doi colegi de-ai sai de breasla au fost fascinati de privirea albastra a Iuliei Vantur.

Presupusa poveste de dragoste dintre Iulia Vantur si celebrul Salman Khan a facut inconjurul planetei vara care tocmai a trecut. Paparazzi din India au stat non-stop pe urmele blondei, care a locuit timp de cateva luni in patria natala a actorului si, cand toata lumea incepea sa creada ca relatia este doar un zvon nefondat, au aparut si imagini cu cei doi la aceeasi masa.

Dar înainte de celebrul actor indian, Iulia făcuse o altă cucerire, chiar în România. Josh Hartnett, interpretul capitanului „Danny Walker” in filmul „Pearl Harbour” a facut cunostinta cu Iulia Vantur pe plaiurile mioritice si, la initiativa staffului actorului, au iesit impreuna la un club notoriu din Capitala. Nu a lipsit de la masa VIP nici iubitul protagonistei noastre de la acea vreme, Marius Moga, dar, conform surselor, parca nici n-ar fi fost acolo.

media_138262529212417900

„Toata lumea vorbeste de relatia Iuliei cu Salman, fara sa se precizeze ca ea a mai flirtat cu o celebritate internationala, chiar mai bine cotata decat indianul. In urma cu cinci ani, Josh Hartnett a stat in jur de patru luni in Romania. A filmat pentru o productie care se turna in tara, iar in timpul liber mai iesea cu vedete mioritice. Printre insotitorii lui obisnuiti s-au numarat Marius Moga si Iulia Vantur, alaturi de care a petrecut mai multe nopti in cluburi. Moga, iubitul blondei pe atunci, parea insa in plus de fiecare data. Josh avea ochi numai pentru Iulia, ii zambea gales, o tinea de vorba si nu o data, cand gesticula, a ajuns cu mana pe picior. Schimbau localul de cateva ori intr-o noapte, ei la fel de zambitori si Moga, in urma lor, abatut si plictisit”, a declarat o sursa din anturajul Iuliei Vantur.

blank