Showbiz, Stiri

Iulia Vântur îşi arata fundul pe scenă şi Ozana Barabancea îşi dezveleşte sânii voluptoşi!

Horaţiu Mălăele le-a suspus la sacrificii pentru… artă! Cu un amestec de eleganţă şi rafinament pe platourile show-ului „Dansez pentru tine” şi profesionalism deprins de pe vremea când prezenta ştirile, Iulia Vântur este personajul despre care nu ai fi gândit niciodată că poate să apară în ipostaze sexy pe o scenă de teatru.

spectacolIpostazele erotice în care apare Iulia Vântur au loc pe scena Teatrului Metropolis, acolo unde colega lui Ştefan Bănică jr joacă în piesa „Lautrec la bordel”, în regia lui Horaţiu Mălăele.

Spectacolul este o incursiune în viaţa boemă a Parisului de la sfârşitul secolului XIX, perioadă în care Moulin Rouge era considerat un loc rău-famat şi pe care francezii o numesc Belle Epoque.

Iulia Vantur 1Personajul central al piesei este pictorul francez Henri de Toulouse-Lautrec, interpretat de George Ivaşcu, un geniu al artei care şi-a petrecut aproape jumătate din viaţă în sălile de cabaret sau prin bordelurile pariziene care l-au inspirat şi distrus, deopotrivă.

În spectacol, Iulia Vântur joacă rolul mamei lui Henri, contesa Adele de Celeyran (părinţii lui Toulouse Lautrec erau veri primari şi se spune că din această cauză pictorul s-a născut cu o boală a oaselor din cauza căreia avea doar 1,50 m înălţime).

Iulia Vantur 2În piesa care are un pronunţat caracter erotic, Iulia Vântur îşi pune în valoare calităţile de dansatoare (vedeta a facut balet în copilărie), dar şi fizicul spectaculos care l-a impresionat pe celebrul Salman Khan. Cum arta cere sacrificii, Iulia poartă pe scenă o ţinută extrem de lejeră, iar spectatorii îi pot admira în voie formele.

O altă vedetă care apare mai mult dezbrăcată în piesă este Ozana Barabancea. Extrem de mândră de fizicul ei de când a reuşit să slăbească, artista Opreie Naţionale nu are nici o problemă sa apară pe micul ecran sau pe scena de teatru în costumaţii extrem de lejere. Aşa că vedetei nu i-a fost deloc greu să-şi expună sânii cu generozitate, ea jucând un rol de prostituată.

Barabancea saniSpectacolul este introdus în noua stagiune a Teatrului Metropolis dar nu sunt afişate datele în care vor avea loc reprezentaţiile.

blank