Featured, Showbiz

Iulia Vântur e un pachet de draci Miss Univers vrea să-l cucerească pe Salman Khan

Iulia Vântur a revenit în România iar Salman Khan pare că își face de cap.
Actriţa Urvashi Rautela (22 de ani), care şi-a făcut debutul într-un film de Anil Sharma, fotomodel şi deţinătoarea titlurilor Miss Diva şi Miss Univers India în 2015, ar fi dat frecvent raite la apartamentul său din Bandra. Mai mult, jurnaliştii indieni vorbesc deja despre o presupusă aventură.

“Zvonurile dădeau ca sigură căsătoria lui Salman Khan cu iubita româncă Iulia Vântur. Dar, este deja noiembrie şi nici un semn ca acest lucru să se întâmple”.
În schimb, o altă frumoasă ar fi intrat în viaţa starului de la Bollywood, de îndată ce Iulia a făcut cale întoarsă în ţara natală.

Informațiile au fost prezentate de o sursă care a ţinut să-şi păstreze anonimatul.
“Urvashi Rautela a fost văzută la reşedinţa lui Salman Khan, dar încă nu se ştie ce scop a avut vizita”, scrie bollywood.com. Unii cred că absenţa Iuliei Vântur din viaţa actorului i-a creat spaţiu lui Urvashi să se strecoare în locul ei. Ziariştii indieni se întreabă deja dacă tânăra actriţă va juca împreună cu Salman Khan în “Tigrul Zinda”, un nou film produs de Alvira Agnihotri. De asemenea, Urvashi ar fi încercat din răsputeri să fie partenera starului în filmul “Sultan”, dar nu a reuşit.