Showbiz, Stiri

Iulia Vântur dă din fund pentru indieni

După ce şi-a făcut debutul ca actriţă la Bollywood în pelicula “O Teri”, frumoasa româncă Iulia Vântur (33 de ani) a prins curaj şi vrea să-şi încerce norocul şi în televiziunea din India. Prin urmare, voluptuoasa blondă îşi va undui trupul şi în show-ul tv “Jhalak Dikhhla Jaa”, mai exact, în varianta locală a emisiunii “Dansez pentru tine”, pe care Iulia a prezentat-o la Bucureşti.

10-iulia-vantur_01_9ea1297ec3

Relaţia cu Salman Khan (48 de ani) i-a deschis Iuliei Vântur multe uşi în cetatea filmului din India, magnificul Bollywood, unde dacă nu eşti în cărţi, nu exişti ca artist.

După ce chipeşul actor a ajutat-o să primească un rol mărunt în filmul indian, “O Teri”, deşi momentul ei dansant a fost aspru criticat de cinefili, pe motiv că românca nu prea are talent, celebrul artist a tras sforile pentru ca protejata lui să participe şi la noua ediţie a emisiunii “Jhalak Dikhhla Jaa”, pentru care negocierile sunt în toi.

10-salman-khan_03_d13102bd55

Emisiunea e de fapt varianta indiană a show-ului “Dansez pentru tine”, producţie de care Iulia se simte ataşată, mai ales că, ani la rând, a fost gazdă, alături de Ştefan Bănică jr.

Numele Iuliei Vântur a început să facă furori în India încă de anul trecut, când publicaţiile au vuit că românca e noua iubită a starului indian Salman Khan şi că ei urmează chiar să se căsătorească.