Showbiz, Stiri

Iulia şi Mihai Albu nu mai găsesc puncte comune!

Ea i-a spus „adio”, el a pus „punct”!

iulia-albu-mihai

Se pare ca nu mai exista sanse de impacare intre Iulia si Mihai Albu, desi au existat momente, dupa divort, in care cei doi pareau extrem de apropiati. Dupa ce Iulia a confirmat ca posibilitatea reinceperii unei relatii cu fostul ei sot este inexistenta, Mihai Albu a pus si el punct acestui capitol din viata sa.

Au luat pe toata lumea prin surprindere anul trecut atunci cand si-au anuntat public divortul, insa la scurt timp dupa separare, parea ca flacara iubirii lor reinvie usor-usor.

Apoi, Iulia si Mihai Albu au hotarat sa se impace in Saptamana Mare a Pastelui, petrecand Noaptea Invierii impreuna, dupa cateva luni in care au stat despartiti. Desi se declarau atunci incantati de pasul facut, cei doi au exclus de la bun inceput posibilitatea de a se recasatori.

Acum se pare insa ca lucrurile au luat o alta intorsatura, iar cei doi fosti soti si-au dat seama ca le este mai bine separati, relatează presa mondenă. Iulia este cea care i-ar fi spus „adio” fostului sot, inchizand astfel usile catre posibilitatea existentei unei relatii de iubire intre ei.

„Mihai este omul alaturi de care am petrecut mai bine de 9 ani din viata si este tatal micutei mele, Mikaela, motiv pentru care el va face mereu parte din viata noastra. Noi am divortat in urma cu aproape un an, motiv pentru care consider ca fiecare are dreptul, in acest moment, sa-si refaca viata. Este un om pe care l-am iubit foarte mult si pe care-l respect enorm, de aceea am ales ca ratiunile ce stau la baza separarii noastre, atat legale, cat si in fapt, sa ramana doar intre noi”, a declarat fashion editorul.

In replica la cele spuse de fosta sa sotie, Mihai Albu a postat pe Facebook un mesaj din care lasa de inteles ca este de acord cu decizia acesteia si ca isi va vedea in continuare de viata lui.

„Daca tot mi s-a spus ’ADIO’ ma vad si eu nevoit sa pun ’PUNCT’ :)) Sunt convins ca ma asteapta o viata frumoasa”, au scris el pe reteaua de socializare.

blank