Showbiz, Stiri

Iulia Albu şi-a tras cruce! Şi nu oricare, ci una semnată de Roberto Cavalli

Bijuteria imensă purtată de Iulia Albu, invidia cocalarilor

Iulia crucificx

Iulia Albu şochează din nou! Ba umblă cu pene pe cap, ba cu bluza deşirată sau cu pantaloni rupţi în fund, şi-a tras animal de companie o găină şi, mai nou, un câine, “porc”, cum îl alinta ea.

 Acum fashion-editorul surprinde din nou! Iulia Albu si-a achizitionat o cruce imensa pe care o poarta drept colier, exact asa cum apar manelistii. Iulia este mandra de achizitia ei pentru ca este marca Roberto Cavalli! Ea a explicat cu ce se poarta crucifixul, in asa fel incat sa fii “la moda”.

 “Accesoriile masive statement sunt o parte importanta a look-ului nomade drag pe care am inceput sa-l sedimentez pe piata inca de acum doua luni. Crucifixul este semnat Roberto Cavalli si, desi valoarea sa nu este una impresionanta, nefiind in niciun caz vorba despre o bijuterie din aur, accesorii de acest gen completeaza firesc ansamblurile pe care le-am gandit pentru sezonul toamna-iarna. Atentie, accesoriile supradimensionate, colierele statement, inelele bubble si cerceii volumetrici nu pot fi niciodata combinate cu tinute de birou tip secretara. Printre personajele iconice in moda care au sedimentat trendul accesarilor “uriase” se enumera si Madonna”, a declarat Iulia Albu.

 Voi aţi purta un crucifix ca al stilistei Iulia Albu?! (I.G.)