Showbiz, Stiri

Iulia Albu şi-a găsit naşul… în pielea unui adevărat creator de modă

Stephan Pelger o atacă pe Iulia Albu şi o face „nebună”!

stephan-pelger-iulia-albu

Iulia Albu s-a trezit cu critici dure din partea unuia din cei mai in voga designeri din Romania. Stephan Pelger se arata deranjat de aparitiile controversate ale acesteia considerand-o „nebuna”.

Iulia Albu si-a pricopsit cu un critic cu greutate in lumea modei. Este vorba de Stephan Pelger, unul din cei mai apreciati designeri, cel care se arata deranjat de aparitiile si atitudinea fostei sotii a lui Mihai Albu.

Designerul a rabufnit pe Facebook si a catalogat-o pe Iulia drept „nebuna”.

„Dragi prieteni… eu in general nu insist asupra unui subiect care NU ma atinge in niciun fel… dar nebuna asta insista sa ma scoata din minti… Dar pana la urma si nebunii isi au rostul in societate, desigur ca este interesant si amuzant sa te uiti la televizor „ca la urs” sa vezi o aparitie din ce in ce mai socanta si mai dezgustatoare care comenteaza, pardon „taie si spanzura” persoane publice… uneori mai decent, alteori mai putin decent imbracate.

mesaj-pelger-albu

Eu inteleg ca trebuie sa faci rating… dar la orice pret??? Din fericire credibilitate nu obtinem prin a ne masca… daca nu suntem in stare sa dam in altii aratandu-ne adevarata fata, sfatul meu sincer este: F..K OFF!!!”, a scris el.

Cine este Stephan Pelger?! Este un titrat creator de modă care şi-a început cariera de la 13 ani, cu – ţineţi-vă bine – primul său job creativ: decorarea vitrinelor magazinului Benetton din Braşov! Câţiva ani mai târziu, avea să-şi facă lucrarea de diplomă de la Fashion Institute din Viena pentru nimeni alţii decât… Benetton şi Sisley. A decorat vitrine, a lucrat ca stilist la televiziunea germană, la Schella Kann, o casă de haute-couture care face costume pentru opera din Viena, sau pentru producătorul de caşmir Di Vercallo. Şi, în cele din urmă, a tras aer în piept şi s-a angajat în vânzări, ca să înveţe să-şi depăşească timiditatea de artist care stă în culise.

În urmă cu doi ani Stephan era reprezentantul României la emisiunea de modă „Fashion & Fame”, difuzată în prime-time la cel mai vizionat post de televiziune german, PRO7. Pe reţeta celebrei emisiuni „Project Runway” din SUA, şapte designeri au fost aleşi din câteva mii de candidaţi pentru a se întrece în tipare, modele şi cusături în faţa unui juriu de personalităţi din lumea modei. Câştigătorul îşi va vinde colecţia pentru catalogul german de modă OTTO. Cel mai important lucru în această afacere este, însă, notorietatea dobândită, care îl va ajuta pe Stephan şi în cel de-al treilea proiect major pentru 2011: primul său magazin monobrand la München. Un pas mare, dar asumat, având în vedere precauţia cu care a construit până acum. „Nu am vrut un business care să explodeze şi apoi să se scufunde“, explică el.

Afacerea sa a început cu un singur angajat şi cu o investiţie de 10.000 de dolari în renovarea primului sediu, o garsonieră pe lângă Teatrul Mic. A crescut în fiecare an cu 50%, acumulând o bază de 600 de cliente, dintre care circa 250 trec pragul atelierului său din Bucureşti măcar o dată pe lună.

Iulia Albu ar fi bine să tragi aer în piept şi… atât! Nu te poţi pune încă cu Ştefan Pelger!

blank