Showbiz, Stiri

Iulia Albu se ia de etnia lui Connect-R: „KUNG FU” mamaliga, izmene si viori”

Iulia Albu a lansat un atac fara precedent la adresa lui Connect-R, care s-a casatorit in acest weekend cu Misha. Fashion-editorul a fost foarte deranjat de modul in care cantaretul a ales sa “impacheteze adevarul” in declaratiile sale.

61573785

Connect-R a recunoscut mereu ca este tigan, insa s-a ferit sa recunoasca ca nunta lui va fi una cu specific tiganesc. Iulia Albu a fost foarte deranjata de modul in care acesta a explicat totul.

“Nu pot sa ma abtin. De ce este atat de greu sa fii mandru de ceea ce esti? Nu stiu cati ati urmarit nunta lui Conectar/Konect-R la naiba! Insa eu una ma declar complet pierduta in peisaj.
Pai da’ cum asa ceva! Auziti voi declaratie „Am ales o nunta cu tematica gipsy, moldoveneasca. Aici nu am folosit figuranti, cei pe care ii vedeti sunt pe bune romani.” Zise Connect-R aratand catre cativa reprezentanti ai etniei. WTF????? Aloooooo!

Pai si cu tricoul acela purtat cu mandrie cu „Sunt tigan” cum ramane? Romanii(populatie a imperiului Roman) si rromanes/tiganii sunt 2 natii complet diferite. Se spune tiganeasca/rromanes, nu gipsy.
In rest, „KUNG FU” mamaliga, izmene si viori”, a scris Iulia Albu pe contul ei de Facebook.

blank