Polițista modei, Iulia Albu, e criticată din toate părțile. Nu e de mirare câtă vreme notele pe care le acordă în rubrica ei sunt mereu surprinzătoare.
Iulia nu are milă de nimeni. Unul din personajele cu care s-a tot înțepat de-a lungul timpului este Alex Velea, pe care l-a făcut indirect ”manelist” de nenumărate ori.
Iată că vedeta a decis să îngroape securea războiului și i-a acordat un trofeu WOW! soțului Antoniei, aseară, la Kanal D.
„Alex, are tatuaj cu Antonia pe tibie? Nu prea îl urmăresc, sinceră să fiu. Mă bucur să văd o poză cu Velea fără ficus sau în baie. Alex este unul dintre «răsfăţaţii» acestei rubrici, motiv pentru care va primi de la noi o notă de … Wow!”, a spus Iulia Albu, joi seară, la „Wowbiz”.
„Dorintza de Faima arde-n Iulia gen Tortza/S-a-mbracat cu 7 cămăshi, dă-i trebuiau cămăshi de Fortză/Critic „vestit”, prea nesuferit/O bănuiesc pe Iulia ca e travestit/Vrea să iasă din comun, Vrea să iasă din banal/Da’ ce vede în oglindă e un mic transsexual/Se dă cu Smârcâz pe fatză , i-a rămas shi-n coltzu’ gurii/V-o prezint Pe Iulia Albu A.K.A. Muma Pădurii!!!”, scria atunci Alex Velea pe reţelele de socializare, versuri care au făcut-o pe Iulia să-şi consulte avocaţii.

Citeste si...
Arșinel despre Bendeac: Este un jeg, un om de joasă speță