Critică ţinuta cântăreţei, din postura unei aşa-zise experte… de groază

  andra

Se autointitulează fashion-editor şi săptămânal ia în colimator ţinutele vedetelor etalate la tot felul de evenimente. În Iulia o face îmbrăcată şi machiată grotesc, spre spaima copiilor care văd emisiunea pe Kanal D, în reluare, a doua zi.

Iulia

Iulia a pus ochii acum pe Andra, despre care crede ca nu ştie să îşi aleagă hainele si o critica pentru ca alege sa isi scoata mereu in evidenta bustul. “Dumnezeule! Iarasi o rochie foarte urata. In general Andra ar trebui sa inteleaga ca fiecare persoana trebuie sa se imbrace in functie de silueta pe care o are. Ea are o problema cu felul in care isi proportioneaza volumele. Ar trebui sa apeleze la un stilist”, a spus ea.

andra_andra

“Andra nu e o femeie cu o talie foarte subtire. A aratat tot timpul sanii si picioarele, e prea evident. Ce face o pozitioneaza intr-o zona in care nu este ok pentru ea. Imi pare rau, Andra, nota 2. Am dat nota 2 pentru ca e coafata si, cromatic, tinuta e ok. A luat si note mai mici de la mine, din cate imi aduc eu aminte”, a desfiintat-o Iulia pe sotia lui Catalin Maruta.