Showbiz, Stiri

Iulia Albu nu a rezistat tentaţiei şi a atacat-o pe mireasa Oana Roman!

Ce a deranjat-o pe fosta nevastă a lui Mihai Albu

 Iulia Albu (18)

Toate femeile sunt frumoase in ziua nuntii, fara exceptie, sustine Iulia Albu, insa aceasta a remarcat cateva elemente care s-au potrivit ca nuca-n perete la rochia de mireasa a Oanei Roman.

Se pare ca ceea ce a stricat iremediabil tinuta Oanei Roman a fost machiajul. Acesta a reusit sa strice prin excelenta “stralucirea legendara” a miresei. Pe langa toate lucrurile mai putin placute, tinuta a avut si cateva lucruri chiar “la locul lor”.

Oana nunta (7)

Despre rochia Oanei Roman spue că a fost:

„1. Decenta (bratele acoperite, croi ce nu urmarea silueta)

2. Previzibila, modelul fiind mai mult decat inspirat din cel al rochiei purtate de Kate M la nunta sa cu printul William.

Ce mi-a placut: lipsa paietelor si a pietricelelor si decenţa de a nu alege un corset.

Ce nu mi-a placut: marcajul inutil din zona de sub sani care anuleaza croiul lejer, buchetul mult prea mic si care arata ca o bomboana gata de a fi devorata, asortarea copilului la buchet (too much is too much!) machiajul extrem de vulgar si nuanta parului.

Iulia Albu 3

Da! Toate femeile sunt frumoase in ziua nuntii fie ca sunt slabe, grase, blonde, brunete sau roscate, însă ceea ce le face frumoase este acea stralucire legendara pe care nu am vazut-o pe chipul Oanei din cauza machiajului ce parea aplicat cu bidineaua. Pacat”, a comentat Iulia Albu tinuta.

blank