Showbiz, Stiri

Iulia Albu Nu renunță la găina Chateu

Iulia Albu Nu renunță la găina Chateu

Iulia AlbuIulia Albu a rămas după divorț fără mașină, telefoane mobile sau fără pantofi, toate fiind confiscate de Mihai Albu, dar nu renunță sub nicio formă la găina sa cu pedigree.

Fosta soția a designerului Mihai Albu s-a plâns că a trecut prin momente cumplite după divorț și după ce soțul ei, celebrul pantofar Mihai Albu i-ar fi confiscat toate cadourile pe care i le-a făcut în timpul mariajului. Se pare că vedeta s-ar fi consolat cu pierderile suferite, însă atunci când s-a pus problema să renunțe și la găina sa, lucrurile au luat foc.

Chateau LouLou de la Fraise, pentru că acesta este numele din “buletin” al necuvântătoarei, a fost achiziționată de la un crescător renumit, după trei luni de deliberări. Iulia s-a îndrăgostit iremediabil de pasărea de acum celebră și a devenit un membru al familiei cu acte în regulă.

Chiar dacă acum nu mai are un spațiu atât de mare în apartamentul în care locuiește, Iulia spune că nu s-ar despărți sub nicio formă de găina sa preferată, mai ales că pentru fiica sa, Mikaela, pasărea a devenit cel mai bun prieten.

Redactia EXPRESSPress

blank