Featured, Showbiz

Iulia Albu le-a atacat pe Andreea Marin și Lavinia Pîrva. Au look de chelnerițe

Iulia Albu nu s-a putut abține și le-a criticat dur pe Andreea Marin și pe Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr. Fashion editorul a evaluat cele mai recente apariții ale celor două vedete, nefiind mulțumită de cum au ales să se îmbrace.

Iulia Albu a redactat un articol pe blogul personal unde a fost cam dură cu fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. Comenatriile despre vestimentația actualei soții ale artistului nu au fost prea diferite. 

Andreea Marin nu i-a fost pe plac Iuliei Albu
Foto Instagram
„Când Andreea Marin nu se îmbracă precum Lavinia Pîrva, se îmbracă Lavinia Pîrva ca Andreea Marin. Dar aici nu este vorba despre cine este inspirat VS. cine este expirat. Iar exercițiile de respirație n-au fost niciodată punctul meu forte. Ajunge să vă spun atât: într-un Mortal Kombat al accesoriilor, Lavinia a câștigat detașat… mai ales că acest look de inspirație nostalgică chelneriță – Intercontinental – meets Jennifer Lopez are ceva Marin-esque’ în el, plus că eu detest movul! Vorbind despre mov… nimic nu este mai nefericit decât o haină urâtă într-o măsură nepotrivită în aceeași fotografie cu o oglindă urâtă. Nu de alta, dar dacă suntem dive, să fim până la capăt.Se simte aer de nou pe plaiul Surprize-Surprize’. Până atunci… luați cu BAU și împărțiți-l frățește, fetelor. Doar sunteți obișnuite”, au fost comentariile Iuliei Albu la adresa celor două vedete.
Lavinia Pîrva a primti aceleași reacții negative din partea Iuliei Albu