Showbiz

Iulia Albu il face praf pe Mihai Albu: la mijloc sunt banii !

De cateva zile, presa tot scrie despre profitul urias pe care l-ar fi avut anul trecut Mihai Albu, celebrul designer de pantofi . Potrivit wowbiz.ro, in 2015, acesta a castigat 265.000 de euro din vanzarea pantofilor pe care-i creeaza. Iulia Albu, fosta sotie a designerului, habar nu avea de castigurile lui, dar nu i-a picat deloc bine acesta veste in conditiile in care Mihai Albu plateste pensie alimentara pentru fiica sa doar 1.000 de lei pe luna. 
Iulia-Albu-il-face-praf-pe-Mihai-Albu--Ce-doi-fosti-soti-sunt-din-nou-la-cutite-

„Nu-mi place sa dezgrop mortii si nici sa-mi spal rufele in public, asa incat nu-mi face evident nicio placere sa discut despre lucruri care, in mod normal, ar trebui sa ramana intre partile semnatare ale actului notarial. Cum insa situatia a escaladat in ultima saptamana ma vad nevoita sa fac cateva clarificari si anume:

1 – este adevarat ca pensia alimentara pe care am acceptat-o de la fostul meu sot pentru Mihaeka, fara niciun fel de discutii, deoarece mi-am dorit ca copilul meu sa nu fie expus nici direct, nici indirect unui proces in instanta, este in cuantum de 1000 ron lunar. Aceasta este suma pe care tatal ei a considerat ca si-o poate permite pentru a ajuta la cresterea micutei. In Romania exista si pensii alimentare mult mai mici, asa cum exista si pensii alimentare mult mai mari. Faptul este oricum irelevant avand in vedere ca o bona percepe lunar un onorariu mai mare decat acest cuantum, asta pe langa alte cheltuieli cum ar fi urmarea unui sport, weekend-uri in afara orasului si alte cheltuieli pana la urma normale. Nu am depins insa niciodata de aceasta pensie pentru a-i asigura copilului tot ce are nevoie intrucat contractele pe care le am avut au fost intotdeauna mai mult decat suficiente atat pentru a-i asigura Mikaelei un trai frumos, cat si pentru a satisface micile mele extravagante.

2 – este foarte urat ca s-a ajuns in situatia in care sa fiu haituita in presa cu articole vechi de doi ani, desi, fireste, penibilul este in curtea celui care a publicat acest material si, ca sa fie clar pentru toata lumea, Mikaela a urmat cursurile unei gradinite de stat ale carei costuri s-au ridicat maxim la 400 ron pe luna, suma care doar sporadic a fost platita de altcineva decat de catre mine.
Momentan, Mikaela si cu mine planificam o vacanta de o saptamana pe care o vom petrece cel mai probabil in afara tarii si, pentru a fi cat se poate de clara, subliniez faptul ca fostul meu sot nu si-a manifestat in niciun fel dorinta de a o lua pe Mikaela in vreo vacanta, asa cum s-a speculat, desi nu as fi avut absolut nimic impotriva ca Mikaela sa petreaca timp cu tatal ei natural. Situatia financiara a lui Mihai Albu nu ma intereseaza atata timp cat detin fonduri suficiente pentru a nu-i lipsi nimic micutei mele Mikaela. Exista un singur barbat la care apelez atunci cand am nevoie de un mic ajutor financiar, insa acel barbat nu este Mihai Albu. Este tatal meu”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.
blank