Showbiz, Stiri

Iulia Albu: „Fara bombe calorice viata nu ar mai fi la fel de frumoasa”

Iulia Albu este satula de sfaturile fostelor manechine, dar ea poate sa le dea. Iulia Albu a explicat care este diferenta majora dintre o femeie implinita si una nefericita.

Iulia Albu„Ok. Ştiti deja vechea placă cu tratamentele miraculoase care te transformă subit în topmodel şi sunteţi sătule de cărtile scrise de foste manechine ajunse către finalul vieţii mediatice mari guru în ale frumosului.

Adevărul este însă ceea ce vedem în fiecare zi în oglindă. Toate sunteţi frumoase şi toate aveţi ceva special. Ceea ce diferenţiază însă o femeie împlinită de una profund nefericită este tocmai acceptarea datelor genetice cu care am fost programate şi atingerea potenţialului nostru fizic maxim.

636x636_1375094822821d85d0Pentru că… vrem sau nu să recunoaştem felul în care arătăm determină felul în care ne simţim… şi felul în care decidem să ne proiectăm ca imagine în fata celorlalţi.

Şi dacă avem ceva în comun aceea este pofta de viaţă. Da, asta înseamnă ocazional şi mici bombe calorice, făra de care, să recunoaştem, viaţa nu ar mai fi la fel de frumoasă, nu-i aşa?”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

blank