Showbiz

Iulia Albu face praf tinutele a doua mirese

“Distrugătoarea” de mirese atacă din nou: Fashion editorul a ironizat ţinutele de nuntă pe care două vedete le-au purtat în cea mai frumoasă zi din viaţa lor. În weekend, Adela Popescu s-a căsătorit cu Radu Vălcan, iar Sophia s-a măritat cu Victorino, cu care are o relaţie de şapte ani. Iulia Albu a analizat rochiile de mireasă ale celor două vedete. 
939245l-640x0-w-d819c305
Adela Popescu şi Radu Vălcan au dorit o nuntă restrânsă, cu 50-60 de persoane, toţi apropiaţi, undeva în inima munţilor, departe de ochii curioşilor. Actriţa a purtat o rochie de mireasă albă, lucrată manual, după cum susţine, asemănătoare cu cele purtate de Laura Cosoi la cele două nunţi ale ei, de la Iaşi şi Târgu Mureş. O alta mireasa luata la ochi de Iulia albu este artista Sophia. Bruneta Sophia Andreea Cicioc Apetrei şi Victorino Dutu au făcut o petrecere cu fast, pe malul lacului Snagov, la care au participat aproximativ 300 de invitaţi. Cântăreaţa nu a purtat rochie de mireasă albă, ea dorind să facă o nuntă cu influenţe rock. Rochia bruneţei a fost pe placul Iuliei Albu, dar fashion editorul nu i-a iertat accesoriul de pe cap, relatează wowbiz.ro.
 
“Nu o să înţeleg niciodată opţiunea <<fetiţelor de la bloc>> (Adela Popescu şi Laura Cosoi – n.r.) pentru aceste rochii aparent atât de sofisticate şi-n esenţă atât de neinteresante. În definitiv, dacă îţi doreşti o rochie Elie Saab, Doina Levintza, Christian Dior sau D&G, poţi face asta chiar dacă într-adevăr îţi asumi o investiţie considerabilă. Sigur că orice mireasă este frumoasă în ziua nunţii. Dacă în cazul Adelei Popescu avem de-a face cu o veritabilă înfăşurare a miresei, vecină mumificării, în cazul Sophiei avem, în ciuda unei rochii frumoase şi executate impecabil, acel accesoriu monstruos plasat strategic pe cap, o veritabilă capcană antimuşte şi ţânţari al cărei scop sincer nu-l pot înţelege în acest sezon, mai ales având în vedere campania intensivă de eradicare a acestor insecte, mai ales în Bucureşti. Am fi putut poate vorbi despre o replică pe fond bipolar a unui celebru accesoriu Philip Treacy, însă rezultatul este dincolo de penibilul acceptat”, s-a dezlănţuit Iulia Albu. 
 
Fashion editorul a continuat fără milă: “În cazul Adelei Popescu nici nu-mi închipui sub atâtea straturi de tul, organza sau Dumnezeu mai ştie ce o mai fi avut în acea înfăşurare inutilă de <<scremeri stilistice>>, ce anume miros o mai fi avut acel buchet într-adevăr interesant de altfel, dar complet ucis de coroniţă purtată <<feciorelnic>> pe cap şi de rujul fix în aceeaşi nuanţă. Iulia şi-a îndreptat apoi atenţia spre următoarea “ţintă”: “Pe de altă parte, Sophia a avut o abordare ceva mai safe alegând calele negre, o alegere îndrăzneaţă şi care ar fi putut chiar fi, în absenţa capcanei de muşte mai sus menţionate, completarea perfectă a unei rochii, de altfel, de un rafinament desăvârşit.” 
 
După atacul furibund, Iulia le-a ironizat pe cele două vedete: “Aşteptăm cu interes probabil anunţul celor două prietene/vecine/la naiba (Laura Cosoi şi Adela Popescu – n.r.) cum că au rămas însărcinate în acelaşi timp, şi poveştile lor nemuritoare despre cum e să fii o mamă desăvârşită şi cât de realizate sunt ele profesional.” “Va trece probabil multă apă pe Dâmboviţa până vom vedea o mireasă celebră sau măcar semi-notorie îmbrăcată într-o rochie de mireasă din in sau bumbac alb”, a conchis Iulia Albu.