Fashion-editorul, Iulia Albu a publicat un text în care comentează, în stilul caracteristic, cum poate cineva să devină “piţipoanca perfectă”.

Iulia Albu este una dintre cele mai de temut comentatoare când vine vorba despre ţinutele vedetelor de la noi.
De data aceasta, fashion-editorul nu a criticat nicio ţinută, ci a scris, pe contul său de Facebook, un text în care afirmă că ştie ce ar trebui să facă cineva care îşi doreşte să devină “piţipoanca perfectă”.
“Dupa multiple sesizari din partea voastra, here we go:
5/6 sfaturi de aur pentru a deveni PITIPOANCA PERFECTA (altele decat cele 10 scrise de Mihai Bendeac)

1. Uita-te atent in oglinda: daca inca nu ai silicoane, daca poti articula corect cuvintele si nu ai extensii inclusiv la unghiile de la picioare, e grav. Nu dispera insa, atata timp cat inca respiri poti gasi un fraier care sa le plateasca.

2. Analizeaza atent profilul tau de Facebook. Incearca sa folosesti cuvinte cu cat mai putine silabe si cel putin o data la 3 cuvinte adauga un “gen”. Renunta la predicate, punctuatie si acorduri in general.

3. Fii selectiva cu persoanele din anturajul tau. Daca ai prietene cu mai mult de10 clase, scapa rapid de ele. Imaginea este extrem de importanta in acest domeniu iar concurenta acerba. ATENTIE! Regula nu se aplica absolventelor de facultati particulare la FF.

4. Fixeaza-ti un ideal. Ai de unde alege: Anda Pandam, Andreea Balalan, Bianca Bragusanu si lista poate continua. Studiaza-le contul de Facebook cel putin 5 ore pe zi. Legea nu prevede vreo interdictie, insa deocamdata nu exista un curs acreditat in acest sens.

5. Stalker-este un semianalfabet care a aparut cel putin o data la Maruta sau Acces Direct. Este suficienta o singura fotografie publicata cu tine pentru a-ti asigura intrarea pe short-list-le tuturor prezentarilor de chiloti din cluburile din Bucuresti.

6. Pastreaza secretul si NU DA SHARE acestei postari! Doar nu vrei sa ti-o ia careva inainte.

ATENTIE! Nerespectarea etapelor indicate poate duce la manifestari adverse. Pentru efecte secundare si reclamatii contactati cel mai apropiat cocalar”, a scris Iulia Albu pe site de socializare.