Showbiz, Stiri

Iulia Albu desfiintata de un cunoscut make-up artist

In fiecare saptamana le desfiinteaza pe vedete pentru aparitiile lor, dar de data aceasta a venit randul ei sa fie pusa la zid. Iulia Albu a fost desfiintata de un cunoscut make-up artist de la noi, dupa ce se pare ca ar fi avut o “neintelegere”.

61571997

Scandal de proportii in showbizz, intre Iulia Albu si Adrian Pescariu. Make-up artistul o face praf pe fosta sotie a lui Mihai Albu, dupa ce a avut o altercatie cu aceasta. Cei doi s-au intalnit pe holurile unei televiziuni de la noi, insa, in loc sa se salute respectuos, au declansat un adevarat “razboi”.

“Acest cadavru intrat in putrefactie are grave probleme de integrare in viata reala. Acum 15 minute eram in cabina de machiaj si ce credeti? Sidonia, era aruncata pe un scaun la machiaj acolo, cautand o noua victima cu care sa se certe ca sa mai apara putin prin ziare. A inceput sa tipe ca am lovit-o si am facut-o c**va si taranca bolnava. Pai cum sa fac un om care se baga in seama si vorbeste in plus, fara sa fie intrebata si care fara sa se lege de ceva, de cineva nu apare“, a povestit Pescariu.