Featured, Showbiz

Iulia Albu, adevărul despre ce s-a întâmplat la evenimentul la care Stela Popescu a făcut o criză

Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, din cauza unui accident vascular cerebral hemoragic sever. 

Cu două zile înainte de tragicul eveniment, marea actriţă a participat la un eveniment la care a şi primit un premiu. Discursul de pe scenă al artistei a fost incoerent, semn că starea de sănătate a Stelei Popescu se agravase deja. Din păcate, nimeni nu s-a sesizat la timp.

Iulia Albu, critic de modă, care a participat şi ea la respectivul eveniment, a povestit ce nu s-a văzut pe scenă.

“Am vazut-o toti. Nu era intr-adevar intr-o stare foarte buna. Era cu multe persoane la masa, eu mi-am inchipuit ca era sub urmarirea cuiva, n-a parut nicio secunda ca nu ar avea pe cineva care sa aiba grija de ea. Cred ca sunt inregistrari de la acel eveniment si in mod cert nu era Stela Popescu pe care o stim cu totii. Mi s-a parut ca avea o problema foarte grava, nu era coerenta, tinea microfonul in jos… ea, care a fost pe scena toata viata, nu avea cum sa tina microfonul in jos.

Mi se pare socant ca o personalitate de nivelul ei, o femeie atat de mult iubita de atatia oameni si-a gasit sfarsitul singura. Mi se pare incredibil ca dupa acel eveniment la care atat de multe persoane au insistat sa-si faca fotografii cu ea, nu vreau sa dau nume pentru ca mi se pare jenant, n-a fost niciuna care sa o duca acasa si sa aiba grija ca ea sa fie ok. Era foarte clar pentru toata lumea ca ea nu se simte bine. Probabil ca cei de acolo, din apropierea ei, au fost mai preocupati de a lua cateva like-uri pe Instagram sau pe facebook. Uite ca mie nu-mi pare rau ca n-am facut o poza cu ea pentru ca pot sa o pretuiesc si fara sa fac acest lucru. Sunt marcata”, a declarat Iulia Albu pentru wowbiz.ro.