Featured, Showbiz

Iulia Albu a desființat rochia de mireasă a Drăgușancăi

 

 

Iulia Albu a criticat dur alegerea vestimentară făcută de Bianca Drăgușanu, în ziua nunții cu Victor Slav.  Rochia de mireasă aleasă de vedetă, nu a fost deloc pe placul celebrului Fashion editor.

Iulia Albu i-a criticat rochia de mireasă purtată de  Bianca Drăgușanu, în cea mai importantă zi din viața ei.

„Nu cred ca cineva credea cu adevărat că va fi impresionat de rochia purtată de fosta asistenta tv. Fosta blonda a lui Bote a purtat o rochie care mi-a confirmat o mai veche teorie. Teoria privește felul în care expunerea poate crea sau distruge un brand. Rochia nu reflectă în niciun fel linia casei de moda care o semnează arătând mai degraba „stângaci” gândită ca o piesă făcută pe comanda în mai orice atelier cât de cât mai răsărit. Desigur că și viitoarea mireasa și-a pus amprenta pe respectiva „creatie”, totul fiind asadar explicabil… Mesele, bijuteriile ieftine, machiajul depasit (și sper totuși că nu a avut și unghii false, va rog nu imi spulberati acest vis! :))) întregesc circoteca. Acest eveniment a fost gandit si regizat pentru a produce rating. Asta indubitabil și dincolo de sentimentele ce îi unesc pe cei doi pe care nu avem niciun drept să le punem la îndoială!”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Iulia este ironica la adresa Biancăi Drăguşanu. ” Oricum, apreciez faptul ca rochia este in perfect acord si reflecta imaginea promovata pana acum de Bianca”, a declarat Iulia Albu.