Showbiz

Iubitul Iuliei Vantur pasibil la 10 ani de puscarie

Dupa ce ca si-a gasit marea iubire, pe Salman Khan, Iulia Vantura este posbil sa fie nevoita sa mai astepte inca 10 ani, iubitul ei poate sa faca puscarie

Iuliei VanturDupa ce a terminat o relatie destul de fortata cu Marius Moga, Iulia Vantur si-a gasit marea dragoste in India. Acolo s-a indragostit cu actorul preferat de catre toate femeile din India, Salman Khan.

 

Cei doi fac tot posibilul sa isi tina relatia cat se poate de discreta, lumea afland in „scurgeri de informatie” ce fac impreuna, iata ca ultimul zvon nu este deloc pe placul Iuliei Vantur.

 

Noul iubit al Iuliei Vantur, Salman Khan, a produs un accident de masina in anul 2002, pe 28 septembrie, in care a murit un om si alti patru au fost raniti. Astazi judecatorii vor da o sentinta in acest caz, unde actorul este posibil sa primeasca in jur de 10 ani de inchisoare. Mai mult decat atat, Salman Khan, la momentul in care a produs accidentul, la bordul masinii Land Cruiser, avea in sange 60 mg de alcool. 

 

In orasul Bandra, intr-o zona suburbana, actorul a trecut cu masina peste 5 oameni care dormeau pe strada. La momentul respectiv unul dintre ei a murit, restul fiind doar accidentati. Acum Iulia Vantur si Salman Khan asteapta sentinta definitiva.

blank