Showbiz, Stiri

Iubita unui milionar a prins buchetul la nunta Biancăi Drăgușanu!

E atât de fericită, încât deja îşi imaginează viitoarea ei nuntă!

buchet_bianca

A reuşit să prindă buchetul de mireasă la nunta Biancăi cu Victor Slav. Alina Radi, iubita lui Nick Rădoi, milionarul român stabilit în America, a fost deja cerută în căsătorie şi o aşteaptă un preţios inel de logodnă. Întâmplarea de la nuntă vine încă o dată să confirme tradiţia.

Unul dintre cele mai aşteptate şi emoţionante momente ale serii a fost cel în care mireasa a aruncat buchetul. Tinerele domnişoare nemăritate s-au aşezat în spatele Biancăi şi au sperat că vor avea noroc. Alina Radi, iubita lui Nick Rădoi, Iuliana Luciu, surorile Daniela şi Ana-Maria Crudu, au fost printre cele care au stat la rând să-şi „câştige” statutul de viitoare soţie.

Cea care a reuşit însă să se detaşeze de „competitoarele” ei  a fost Alina, o cunoscută cântăreaţă de muzică populară. Tânăra de 24 de ani a fost cerută de soţie, în urmă cu doar câteva luni, chiar înainte de a veni în România.

„Sunt foarte fericită că am prins buchetul! Orice femeie îşi doreşte o familie. Şi pentru mine e important acest lucru, mai ales că eu şi Nick ne iubim foarte mult. Abia aştept să mă întorc în America la el”, ne-a povestit Alina, mândră de „isprava” sa. (I.G.)

 

 

blank