Showbiz, Stiri

Iubita lui Stefan Banica Jr, Lavinia Parva, de cinci luni cu aceeasi tinuta de scena.

De cinci luni, Lavinia Parva poarta la concerte aceeasi pereche de pantaloni scurti si aceeiasi incaltaminte. Desi castiga 1.700 de euro pe concert, artista pare ca nu mai vrea sa investeasca deloc in garderoba sa.

Iubita-lui-Stefan-Banica-Jr--de-cinci-luni-cu-aceeasi-tinuta-de-scena--Stilistii-o-pun-la-punct-

Gurile rele sustin ca vedeta ar fi devenit mai cumpatata de cand este cu Stefan Banica Jr, cunoscut in lumea mondena ca un om destul de zgarcit.

Astfel, din luna mai si pana acum, Lavinia s-a prezentat la toate concertele din tara cu aceeaisi tinuta, ba chiar s-a si laudat cu pozele pe Facebook. Bocanci cu siret si talpa-senila, pantaloni scurti din piele, brau din lanturi, un top transparent sau un tricou cu mesajul “bonjour” sunt piesele care ii completeaza tinuta de cateva luni bune.

Stilistii au pus-o la punct pe iubita lui Stefan Banica Jr pentru aceasta gafa si i-au dat si cateva sfaturi.

“Lavinia este o femeie cu un corp frumos, dar cu un styling nereusit! Ii recomand sa lucreze cu un stilist sau cu un designer, care sa-i realizeze tinutele perfecte pentru spectacole. In primul rand, trebuie sa renunte la incaltarile-sina si la pantalonii scurti. In toate concertele s-a prezentat tot cu aceste piese, care au obosit ochii fanilor si care nici nu sunt ceea ce trebuie! Un artist are nevoie de mai multe costumatii, gandite special pentru el si care sa se pupe cu genul de muzica pe care-l canta, sa trimita niste mesaje, sa fie cool, sa fie cat mai unic. Un artist care are o imagine excelenta vinde si mult mai bine! E de stiut acest aspect!”, a declarat, pentru Click!, designerul vestimentar Ana Maria Cornea.