Iubita lui Speak
Showbiz

Iubita lui Speak a făcut valuri cu prima postare din 2024. Într-o rochie foarte strânsă pe corp, Ștefania și-a pus formele în valoare

Speak și iubita lui, Ștefania, nu au petrecut Revelionul într-o destinație exotică, ci la munte. S-au distrat în Poiana Brașov alături de prieteni și au început 2024 în forță, cu energie bună. Cântăreața a avut timp și pentru câteva poze cu care să înceapă anul, așa că le-a postat pe rețelele sociale, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Mare iubitoare de sport, Ștefania iubita lui Speak este dedicată mersului la sală, iar asta se vede cu ochiul liber. Și-a dorit un corp voluptos, bine definit și tonifiat, cu o siluetă de tip clepsidră, și i-a ieșit.

Iubita lui Speak

Bruneta a făcut valuri cu prima postare din 2024, pusă și pe Facebook, și pe Instagram. Îmbrăcată într-o rochie simplă, pe un umăr, dar foarte strânsă pe corp, Stefania a pozat sigură pe ea și pe senzualitatea cu care a fost înzestrată. Fanii au fost cuceriți. Numai pe Instagram, cele trei instantanee publicate i-au adus aproape 40.000 de like-uri.

blank