International, Stiri

Iubita lui Ronaldo si o alta vedeta au socat la Cannes, iata picioarele care au socat mapamondul

Iubita lui Ronaldo a socat prin aparitie, insa o alta vedeta s-a facut de ras afisandu-se cu picioarele mizerabile

Iubita lui RonaldoIubita lui Ronaldo, Irina Shaik a atras critici intr-o aparitie cu totul socanta la Cannes. Irina Shaik a purtat o rochia cu care s-a afisat pe covorul rosu, dar a fost criticata dur de catre casele de moda. Iubita lui Ronaldo a fost pe covorul rosu de la Cannes doar ca sa pozeze insa a gafat, rochia a fost multe „indecenta” pentru ceremonie.

M - Montee des marches "All is lost" lors du 66eme festival du film de CannesA lasat sa se vada mult prea multa piele, rochia fiind practic decupata intr-un mod dizgratios. Desi rochia i-a pus in valoare silueta perfecta, rochia aleasa a fost prea mult. De cealalta parte a baricadei, frumoasa Rosie Huntington-Whiteley, in varsta de 26 de ani, a socat print-o aparitie ce a oripilat intreaga ceremonie de la Cannes.

Aceasta s-a afisat imbracata destul de simplu, alegand culoarea neagra, insa sandalele pe care le-a purtat i-au oripilat fanii. Rosie Huntington-Whiteley a avut o pedichiura oribila si degetele inghesuite in sandale, mai avea putin si ramanea fara sange in venele de la picioare. Aceasta a ajuns criticata dur, gafand extrem de mult cu picioarele ei oribile.

blank