iubita lui Vladimir Putin
Showbiz

Iubita lui Putin și-a făcut apariția în spațiul public. Alina Kabaeva a evitat comentariile despre războiul din Ucraina

Fosta gimnastă Alina Kabaeva, cunoscută drept iubita lui Vladimir Putin, a avut o aparție scurtă în spațiul public. De la începutul războiului, se vehiculează că aceasta ar fi izolată într-un buncăr. Care este realitatea.

Fosta sportivă este cunoscută în cercurile puterii de la Moscova drept iubita lui Vladimir Putin și se spune că are patru copii cu acesta. De curând, Alina Kabaeva a avut o apariție publică rară, în care a vorbit despre oportunitățile din Rusia. Ea a participat la inagurarea unui centru de antrenament pentru micile gimnaste, la Soci.

În declarațiile pe care le-a făcut, Alina Kabaeva a evitat să facă orice mențiune despre războiul sângeros declanșat de iubitul ei pentru ocupara Ucrainei, în februarie 2022. De asemenea, nu a făcut nici o referire la problemele de sănătate ale dictatorului de la Kremlin cu care se presupune că-și împarte viața.

În schimb, Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, fostă medaliată olimpică cu aur la gimnastică ritmică, a vorbit, la deschiderea centrului de antrenament de la Soci despre oportunitățile pe care le oferă Rusia viitoarelor sportive de performanță.

„Când eram la gimnastică și eram sportivă, nici nu puteam să visez la astfel de condiții. Dar așa cum arată viața, imposibilul este posibil. Și Rusia este o țară cu mari oportunități”, a declarat Alina Kabaeva.

Relația dintre Vladimir Putin și iubita lui Alina Kabaeva

Despre Vladimir Putin se știe că este divorțat de prima sa soție, Lyudmila Shkrebnev, cu care are două fete adulte, încă din 2014. Motivul divorțului este pus pe seama relației extraconjugale pe care dictatorul o are cu Alina Kabaeva (39 de ani). Aceasta este o fostă sportivă de prim rang, cu multiple titluri olimpice, mondiale și europene la gimnastică ritmică.

Deși se vorbește despre această relație, cu fosta gimnastă, Putin nu a confirmat-o și nici nu s-a afișat public alături de fosta gimnastă.

„Putin este obsedat de viața sa privată”, au declarat surse din Rusia pentru presa internațională.

Începând cu luna aprilie, a anului 2019, Alina Kabaeva a dispărut din spațiul public, exact după ce ar fi născut o pereche de gemeni despre care se spune că l-ar avea ca tată chiar pe Vladimir Putin. De altfel, se spune că Alina Kabaeva ar mai avea alți doi copii cu șeful de la Kremlin.

În ultima vreme, pe seama lui Vladimir Putin circulă o serie de zvonuri, legate de starea sa de sănătate. Mai mulți estimează că acesta ar suferi de cancer, dar și de alte probleme medicale. În ultimele zile s-a zvonit că Vladimir Putin ar fi alunecat, nu se știe în ce context, și ar fi căzut pe scări, la reședința sa din Moscova.

blank
blank