Showbiz, Stiri

Iubita lui Luis Lazarus n-ar suporta să stea goală lângă unul dintre cei mai atrăgători actori americani

Goddes Andreea i-a dat cu flit lui Shia La Boeuf

9-goddes-2_6962a81308

Cine ar spune pas unui rol alături de frumuşelul actor Shia La Boeuf? Cea care a refuzat să-i fie parteneră americanului într-un film este Andreea Lazăr, supranumită Goddes/Zeiţa (26 de ani). Fata s-a supărat că producătorii au pus-o să se dezbrace, iar ea nu acceptă un asemenea compromis.

 Ciudat totuşi, că în această ţinută foarte sexy s-a prezentat Andreea, recent, la audiţiile pentru noul sezon “X-Factor”. Ea a primit undă verde din partea juraţilor pentru etapa următoare. Tot atât de transparentă s-a afişat şi în cluburi, e adevărat că alături de Luis Lazarus, dar doar cine nu a vrut nu i-a admirat nurii!

shia_labeouf_long_hair_beard
Shia La Beouf, unul dintre cei mai r\vni’i burlaci de la Hoollywood

Impresionată de faptul că însuşi Shia La Boeuf are rolul principal într-o peliculă al cărei casting se ţinea la un hotel din Capitală, cântăreaţa Goddes Andreea s-a prezentat imediat la preselecţii. Dar nu şi-a închipuit că va trebui să-şi arate goliciunea în faţa producătorilor care făceau castingul respectiv. Ce a urmat e rupt parcă dintr-o telenovelă…

“Castingul a avut loc la un hotel de cinci stele. Când a intrat ea acolo, producătorii au amuţit. I-au spus că e favorită şi că rolul alături de Shia La Boeuf este al ei, că în mod sigur va juca alături de el. I-au cerut tam-nisam să se dezbrace, moment în care bruneta le-a întors spatele şi a plecat. Producătorul a ieşit după ea pe scări, ţipând că rolul este al ei şi că să se întoarcă. Omul era să cadă pe scări! Chiar a fost un moment de neuitat”, a povestit o persoană care a făcut parte din echipa de selectare a româncelor dornice să joace alături de superstarul american. Se pare că tânăra nu regretă nici acum gestul făcut anul trecut, când a fost castingul.

Shia gol

Interesant este că în industrie acest aspect este foarte important în tot ce ţine de arta actorului. De pildă, chiar Shia La Boeuf (27 ani) şi-a dorit un rol în cel mai recent film al lui Lars von Trier, “Nymphomaniac”. Se ştie despre acest film că este plin de nuditate excesivă, cu scene reale de sex. Atât de mult şi-a dorit un rol în acest film, încât Shia La Boeuf s-a filmat făcând sex cu iubita lui şi i-a trimis caseta regizorului danez, spunându-i că e dispus să facă orice în filmul său.

Şi Andreea a uitat să se intereseze, dar Shia LaBeouf este unul dintre cei mai bogaţi tineri actori şi nu din leafa de liber profesionist, ci din jocurile pe bursă. Ar fi fost o partidă mai bună decât Luis Lazarus…

Ioana Golea