Showbiz, Stiri

Iubita lui Bobby Păunescu a pozat goală în vacanţă.

Bobby Păunescu s-a iubit timp de opt ani de zile cu Monica Bîrlădeanu. Se pare că acesta a trecut destul de repede peste anii petrecuţi alături de frumoasa actriţă. De câteva luni bune, acesta se afişează la braţul unei tinere de doar 22 ani, modelul Alice Peneacă.

alice-peneaca_0

Alice Peneacă se pare că şi-a asigurat viitorul, deoarece iubitul său, mai în vârstă ca ea cu aproape 17 ani este moştenitorul unui imperiu financiar şi are o avere estimată la 200 de milioane de euro.

Se pare că şi ea îi împărtăşeşte iubirea pe care i-o poartă miliardarului, dovadă stau fotografiile postate de Alice pe o reţea de socializare. Cei doi au fost recent într-o vacanţă de neuitat, unde s-au pozat foarte provocator pentru fanii acesteia. Într-o fotografie, modelul apare în braţele lui Bobby Păunescu, îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, care îi scoate în evidenţă fundul extrem de bombat, dar şi trăsăturile deosebit de fine cu care a înzestrat-o mama natură.

Regizorul se poate considera un bărbat norocos, superba lui iubită fiind una dintre cele mai cotate modele la ora actuală, este studentă la Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice. A apărut în nenumărate reclame, şedinţe foto, prezentări de modă şi spoturi publicitare.