Showbiz, Stiri

Iubirea interzisă dintre Florin Piersic şi Angela Similea

Angela Similea l-ar fi iubit pe Florin Piersic de-a lungul a două căsnicii, însă actorul nu şi-a părăsit soţia, pe actriţa Anna Szeles, pentru ea.

florin-piersic-angela-simileaFlorin Piersic şi Angela Similea au fost cel mai frumos cuplu de pe scenă, iar în viaţa reală au trăit o poveste de dragoste interzisă. Idila dintre cei doi ţine bursa zvonurilor în anii ’80.

Înaltă şi foarte frumoasă, cu o voce profundă, sex simbolul anilor 80, nu avea cum să nu fie observată de craiul Florin Piersic. Spectacolele îi aduceau pe aceeaşi scenă, iar de aici până la o poveste de dragoste nu a fost decât un pas. Atunci actorul i-a „furat-o” lui Victor Surdu, încă de pe atunci îndrăgostit de artistă.

La începutul anilor 80, Florin Piersic şi Angela Similea formau un cuplu atât pe scenă, cât şi în afara ei, deşi nicunul dintre ei nu era singur.

Angela Similea era la a doua căsnicie, măritată pe atunci cu olandezul Jan Hilgen, iar Florin Piersic cu actriţa Anna Szeles. Idila dintre ei a fost acoperită o vreme de apropiaţi, însă atracţia dintre ei era atât de mare încât era greu de ţinut secretă.

„Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic”, povestea sincer Angela Similea mulţi ani mai târziu.

Pentru Angela Similea, Florin Piersic a fost marea dragoste. Era irezistibil pentru ea, iar doi dintre foştii ei soţi au ştiut acest lucru. Olandezul Jan Hilgen şi chitaristul Sorin Movileanu, tatăl singurului copil al artistei au ştiut că în căsnicia lor cu Angela Similea a existat un al treilea: Florin Piersic.

„Am creat un cuplu. Pe scenă, la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeles, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat”, a povestit Angela Similea în biografia ei.

Idila dintre cei doi era subiect de discuţie pentru publicul larg. Contrar aşteptărilor, Florin Piersic nu s-a despărţit însă de Anna Szeles pentru Angela Similea. „Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeles. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”, a fost declaraţia lui Florin Piersic mulţi ani după idila trăită cu Angela Similea.

După 1990, Angela Similea s-a întors la veşnicul îndrăgostit de ea Victor Surdu. Florin Piersic este şi el căsătorit de 10 ani cu Anna Torkiev. El păstrează o relaţie de prietenie cu fosta lui soţie Anna Szeles, stabilită de ani buni în Ungaria.

Astăzi văduvă, Angela Similea probabil că încă oftează după craiul Florin Piersic.

blank