IT&C, Stiri

IT&C Facebook

Mark Zuckerberg”In aceasta dimineata sunt peste 1 miliard de oameni care folosesc in fiecare luna Facebook!”

blankAstazi Mark Zuckerberg s-a trezit zambind si a postat pe pagina personala de Facebook urmatorul mesaj : „In aceasta dimineata sunt peste 1 miliard de oameni care folosesc in fiecare luna Facebook. […] Este extraordinar sa ajuti 1 miliard de oameni sa intre in contact si de departe lucrul de care sunt cel mai mandru in viata. Sunt angajat sa lucrez in fiecare zi pentru a face Facebook mai bun pentru voi si speram ca intr-o zi vom putea conecta si restul lumii”.
Anuntul venit din partea cofondatorului companiei si directorului general Mark Zuckerberg este plin de emotie si anunta target-uri din ce in ce mai mari, chiar daca actiunile de la bursa nu au avut asa de mare succes pentru Facebook la inceput.
Totodata cea mai mare retea de socializare din lume a facut publice si date ca numarul de like-uri, care se ridica la 1.130 de miliarde inca de la lansare sau 140,3 miliarde de conexiuni intre prieteni si 219 miliarde de poze incarcate demne de Cartea Recordurilor. Bariera sparta de cei 1 miliard de utilizatori reprezinta, conform TechCrunch, un moment favorabil Facebook in cotatia actiunilor companiei la deschiderea sedintei bursiere de joi.

blank