Featured, International

Italienii, supărați pe Merkel și Macron

Siamo italiani! Este numele unui mesaj impresionant, transmis lumii întregi, de o italiancă calmă, italianca mulțumește, ironic, președintelui Franței și cancelarului Germaniei Angela Merkel Nemulțumită că acum, în perioada în care țara sa trece printr-o criză de neconceput, mai marii lumii au uitat de Italia, fata atrage atenția asupra lucrurilor bune „Made in Italy“. Cu o voce calmă, dar fermă, italianca face o trecere în revistă a personalităților italiene care au marcat lumea și fără de care mapamondul nu ar mai fi fost la fel.

Și, la fel de calmă, italianca mulțumește, ironic, președintelui Franței și cancelarului Germaniei pentru că i-a abandonat pe conaționalii săi, când aveau mai mare nevoie.

„Mulțumim, dragă domnule Macron, mulțumim, dragă doamnă Angela Merkel, pentru că ne-ați abandonat. Mulțumim că nu ne-ați dat posibilitatea să cumpărăm măști, și alte costume de protecție împotriva coronavirusului, pe care, de altfel, le-am fi plătit“, sună începutul mesajului filmat pe care îl puteți vedea în întregime mai jos.