International, Stiri

Italienii sunt topiţi după Alexandra Dinu!

Românca, aşteptată cu sufletul la gură cu noul ei film

Alexandra-dinu-film

Alexandra Dinu revine pe micile ecrane cu un nou film ce este asteptat cu sufletul la gura de italieni. Cea mai noua productie in care romanca joaca rolul principal, filmul de televiziune “La Farfalla Granata”, va avea premiera pe Rai 1 in aceasta seara, de la ora 22:15, ora Romaniei.

Filmul spune povestea unui erou al Italiei anilor 1960, fotbalistul Gigi Meroni, care a murit, la doar 24 de ani, lovit de doua masini, in timp ce incerca sa o sune pe logodnica lui, Cristiana Understadt, personaj interpretat de Alexandra Dinu.

alexandra-dinu-la-farfalla-granata-11

Pentru cel mai nou proiect din cariera ei, Alexandra Dinu a filmat anul trecut la Torino vreme de 30 de zile, avandu-l ca partener de platou pe celebrul actor Alessandro Roja, care a cunoscut succesul odata cu serialul “Romanzo Criminale”.

“Discutiile pentru rolul din aceasta pelicula existau inca din vara lui 2012, iar dupa un casting am fost aleasa s-o joc pe Cristiane, logodnica unui celebru sportiv din Italia anilor 1960 care moare in culmea gloriei, fiind lovit de doua masini in timp ce tranversa strada. Este un film profund care spune o poveste de dragoste trista, ceea ce te face sa apreciezi si mai mult fiecare moment trait alaturi de persoana iubita”, declara Alexandra Dinu.

alexandra-dinu-la-farfalla-granata-21

Pentru Alexandra Dinu acest rol a fost cu atat mai important cu cat Cristiane este inca in viata si ii poate judeca prestatia artistica. „Mi-a fost destul de teama la inceput pentru ca trebuia sa interpretez un personaj care exista inca in viata reala, deci stiam ca va putea vedea interpretarea mea si ca ar putea-o judeca. E dificil cand stii ca nu este doar vorba de fictiune si ca personajul jucat este unul real, care a trait acele intamplari, acele sentimente, acele emotii. Principala mea prioritate a fost ca ea, Cristiane, sa se regaseasca in aceasta pelicula”, continua Alexandra Dinu.

Filmul de televiziune „La Farfalla Granata” urmeaza la doar cateva luni de la succesul serialului „Rosso San Valentino”, care a propulsat-o pe Alexandra Dinu in topul celor mai de succes actrite din Italia. Serialul va putea fi urmarit pe Rai 1 de la ora 22:15.

blank