International, Stiri

Isi pregatea un sandvis cu sunca, dar lucrurile au luat-o razna. Vezi ce vedeta si-a incediat bucataria

In timp ce isi pregatea un sandvis cu sunca in locuinta sa din Los Angeles, rockerul britanic Ozzy Osbourne a trebuit sa cheme pompierii.

Lucrurile au luat o intorsatura ciudata cand bucata de carne a inceput sa sfaraie in tigaie, incendiindu-si bucataria. Astfel, Ozzy a trebuit sa sune la pompieri pentru a stinge flacarile, insa cantaretul nu a fost ranit.

ozzy_osbourne_wallpaper_8-normalSotia rockerului, Sharon, care se afla la Londra pentru a lansa un nou sezon al emisiunii “X Factor”, a publicat intr-un mesaj publicat pe reteaua de socializare Twitter urmatorul mesaj: “Sunt in Londra. Ozzy este in Los Angeles si si-a facut un sandvis cu sunca seara trecuta, iar brigada de pompieri a ajuns la casa noastra!!”

Ozzy insa a ramas doar cu sperietura si nu a suferit nicio rana, putandu-se alatura colegilor sai de formatie intr-un concert miercuri in Irvine, Orange County.

Incidentul cu sanvisul, totusi, nu este singurul de acest fel. In decembrie 2012, Ozzy si-a dat din greseala foc la par, in timp ce incerca sa stinga flacarile provocate de o lumanare cu ulei. In ianuarie, insa, Sharon a trebuit sa sune la pompieri, dupa ce a uitat sa stinga o lumanare inainte de a merge la culcare, dand astfel foc mobilei din camera, dar avand in vedere cele doua incendii, familia Osbourne nu mai are voie sa foloseasca lumanari in casa.

Fox+s+Winter+All+Star+Party+qvj3GRUX0dVlOzzy a fost membru al trupei Black Sabbath, de unde a fost concendiat in 1979. Dupa plecarea lui, trupa britanica a cunoscut mai multe schimbari de componenta, cei patru membri originali reunindu-se in 1998, odata cu lansarea albumului live “Reunion”, continuandu-si concertele impreuna si in 2000. (D.A)