Fostul selecţioner al naţionalei de tineret, Daniel Isăilă, a declarat, miercuri, că este foarte bucuros pentru calificarea la Campionatul European, subliniind că i-au dat lacrimile după ce jucătorii l-au sunat din vestiar.

„Sunt bucuros, puţin obosit, am trăit la intensitate maximă meciul. A fost frumos că m-au sunat din meci, mi-au dat şi lacrimile. Am crezut de la început în acest grup, în ei, am ştiut potenţialul lor, ei au crescut în doi ani cât alţii în 20. Au prins încredere şi au fost o adevărată echipă. Am discutat mult mental cu ei, am avut multe filmuleţe motivaţionale. Aş fi ipocrit să spun că aseară nu m-au încercat sentimente de regret, dar de obicei ştiu ce decizii iau şi ştiu că am luat-o pe cea mai bună”, a declarat Isăilă la Digisport.

În vârstă de 45 de ani, Daniel Isăilă a preluat selecţionata U21 în decembrie 2016 şi a strâns pe banca acesteia 6 meciuri oficiale, toate în preliminariile Euro 2019. Isăilă a lăsat echipa neînvinsă în Grupa 8 cu 3 victorii şi 3 egaluri şi cu şanse de calificarea la turneul final de anul viitor.

 

El a plecat în Arabia Saudită în iunie, fiind apoi înlocuit de Mirel Rădoi.

Citeste si...
DIPI se transformă

Echipa naţională de tineret a României a învins, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 4-0 (3-0), reprezentativa Liechtensteinului, în Grupa a VIII-a a preliminariilor, calificându-se după mai bine de 20 de ani la turneul final al Campionatului European „under 21”, ediţia din 2019 urmând a avea loc în Italia şi San Marino. România a mai participat o dată la CE „under 21”, în 1998, când a organizat turneul final şi a ocupat locul 8, ultimul.

George Puşcaş, în minutele 14 şi 39, de fiecare dată cu lovituri de cap, Ianis Hagi, în minutul 25, din lovitură liberă, şi Adrian Petre, în minutul 78, cu un şut din apropierea careului mic, au înscris golurile.