Showbiz, Stiri

Ironie! Bianca Drăguşanu vrea să fie impecabilă în poze, dar cei din jur îi strică “scena”!

Uite ce gest scârbos a făcut tânăra aceasta chiar în spatele starletei!

 Bianca gest 1

De fiecare data, are mare grija cum se prezinta in fata fanilor ei, dar acum Bianca Dragusanu a comis-o grav. In timp ce se fotografia alaturi de Mircea Zara, o tanara a facut un gest scarbos chiar in spatele ei. Imaginea a facut inconjurul internetului!

Are grija sa isi tina intotdeauna admiratorii la curent cu tot ceea ce face si posteaza fotografii cu ea din toate locurile unde merge, dar nu s-a gandit niciodata ca va pati asa ceva. Fara sa stie, Bianca Dragusanu a ajuns victima unei tinere care pare ca nu a deprins tainele codului bunelor maniere.

Bianca gest

Zilele trecute, blonda s-a intalnit cu Mircea Zara si, fericita de revedere, a vrut sa imortalizeze momentul. Zis si facut! Blonda a rugat pe cine sa ii faca o poza alaturi de prietenul ei, dar nici prin cap nu i-a trecut ca va pati asa ceva. In timp ce ea se pregatea sa se pupe cu prezentatorul TV, in spatele ei se petrecea un lucru de-a dreptul scarbos.

O tanara prezenta in acelasi loc cu Bianca a profitat din plin de momentul ei de celebritate si… s-a scobit dezinvolt in nas. Nu stim daca aceasta s-a asteptat ca imaginea va ajunge pe internet sau a vrut doar sa ii faca o farsa vedetei, insa, rezultatul cu siguranta o va infuria la culme pe fosta doamna Slav.

 


loading...