Actualitate, Stiri

Ironia sortii! Dinu Patriciu a vrut sa fie liber, dar instanta i-a respins cererea.

Si-a dorit sa divorteze de sotia lui, insa, destinul a vrut altceva pentru el. Dupa mai bine de un an de procese, cererea de divort a lui Dinu Patriciu a fost respinsa de Judecatoria Buftea. Omul de afaceri a murit insurat cu Dana Patriciu.

61558605

Dupa 18 ani de casnicie, Dinu Patriciu si-a dorit sa se desparta legal de Dana, sotia lui. Omul de afaceri a depus cererea de divort in februarie 2013, iar procesul a fost unul lung si anevoios. Dupa 14 termene in care nu a reusit sa fie “dezlegat” de nevasta, omul de afaceri a primit o veste proasta in urma cu doar o luna si jumatate.

La sfarsitul lui iunie, Judecatoria Buftea a respins cererea de divort, pe motiv ca nu si-a sustinut motivele separarii in fata instantei. Aceasta decizie nu avea caracter definitiv, insa, destinul a vrut se pare ca cei doi sa se desparta in aceasta lume ca sot si sotie, decesul omului de afaceri fiind “ultima infatisare” in acest proces.

Urma sa fie judecata cererea Danei

Pe 24 septembrie, Dana Patriciu urma sa se prezinte din nou in fata instantei, intrucat aceasta depusese la dosar o cerere reconventionala. Prin aceasta, sotia lui Dinu Patriciu urma sa ridice pretentii impotriva omului de afaceri, doleantele sale nefiind cunoscute public.