Actualitate

Ironia sortii: Dan Diaconescu ar putea ajunge in celula cu politistul Cristian Cioaca

Condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare, Dan Diaconescu, fostul patron al defunctei televiziuni OTV, a cerut sa fie mutat din Penitenciarul Rahova, din cauza spațiului prea mic. Una dintre variante este să fie dus la Colibasi, acolo unde, culmea, este inchis  si Cristian Cioaca, cel pe care insusi Dan Diaconescu a reusit sa-l “infunde” si sa-l bage după gratii, dupa ce a facut luni in sir emisiuni de ore intregi care au facut sa se vorbeasca despre ”serialul” Elodia.
 
0_266395_dan_diaconescu_52216200Închis pentru santajarea unui primar, Dan Diaconescu le-a marturisit apropiaților ca s-a adaptat rapid la viața de dupa gratii și ca este mulțumit inclusiv de colegii de celula. De altfel, Diaconescu a dat semne ca suporta usor regimul de detentie inca de cand a mai fost arestat preventiv, pentru el totul insemnand doar o experienta de viata in plus. Dovada ca nu vrea sa braveze si ca spune adevarul in privinta faptului ca s-a acomodat cu noua sa viata este ca DDD, cum este poreclit Dan Diaconescu (al treilea D vine de la “direct”) s-a îngrasat aproape 10 kilograme. Lucru absolut normal in conditiile in care nu mai pierde nopti stand ore intregi in emisiunile sale in direct, doarme cat trebuie si la ore normale, mananca regulat si….vrand nevrand se odihneste mai mult decat a facuutt-o o viata intreaga.
 
Printre variantele luate în calcul in cazul mutarii lui Diaconescuu se afla deci penitenciarul Colibași, acolo unde se afla închis fostul polițist Cristian Cioaca, omul pe care fostul patron OTV l-a acuzat de uciderea Elodiei. In mod cert, in cazul in care cei doi se vor intersecta, Diaconescu nu se va teme de aceasta confruntare ci va regreta ca nu are o camera de luat vederi sa filmeze aceasta intalnire care, in acceptiunea lui, ar face un rating urias !